27 Şubat 2010 Cumartesi

YÜKSEK SESLE SEVİŞEN KOMŞULAR


İlk yazımın ne olacağına karar vermeye çalışıyorum günlerdir daha doğrusu gecelerdir. Ama bir türlü başaramıyordum.Çünkü düşüncelerim alt kattan gelen inleme sesleriyle bölünüyordu. Sonra aslında bunun bir işaret olduğuna karar verdim. Demek ki bunu yazmam gerekiyor diye düşündüm.


İlk duyduğumda ne düşüneceğimi şaşırmıştım bu sesler karşısında, gerçekten garip gelmişti. Acı mı çekiyor yoksa zevk mi alıyor anlayamadım. Sonra defalarca dinlemek zorunda kaldığım için kendi duygularım üzerinde rahatça gözlem yapma fırsatım oldu. Bir kadının böyle yüksek sesle ve uzun süre böğürmesi önce sinirlerimi bozdu, samimiyetsiz buldum. Acaba gerçekten zevk alıyor olsaydı bu kadar abartılı sesler çıkartırmıydı. Sonra sinirim yerini üzüntüye bıraktı. Çünkü o seslerin görünüşte zevkten ama içsel olarak ifade edilmemiş acılardan kaynaklandığını anladım. (Tabi bunu anlamamda yine kendileri yardımcı oldular. "Ne zaman evlenicez biz?" şeklinde sık sık tekrarlanan ve dinlemek zorunda olduğumuz tartışmaları ile...)
Haklı ya da haksız ifade edilmemiş bir kırgınlık ve kızgınlık sevişme sırasında ortaya çıkıyor. Peki ya böyle olmasaydı ya da ben yanlış tespitte bulundum diyelim ki gerçekten zevk alarak çılgınlar gibi sevişen  ve kimsenin onları duymasına aldırış etmeyen bir komşunuz varsa... "Aman maşallah bu akşam da pek mutlular, ne güzel..." diye birşey kaçımızın aklında geçer. Benim aklıma hemen gelmediğini itiraf ediyorum. Kendimizin yapıp zevk aldığı birşeyi başkası yapınca garip bulmak nasıl bir çelişkidir. Aşmam gereken ne kadar çok şey var, toplum ben farkında olmadan beynimin içini başka hangi kalıplarla doldurdu acaba?

Siz ne hissediyorsunuz sevişen insan sesleri duyunca?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Slm. Öncelikle ilk yazınız ve sayfanız hayırlı olsun.

Yüksek sesle seviştiği için komşularını polise şikayet edip ceza almarını sağlayan birileri vardı, sanırım İngilterede... Türkiyede böyle birşeyi kimse yapmaz heralde...
Bende böyle bir durumda hemen eşimle sevişmeye başlayıp onların sesini bastırmayı isterim. Şimdiye kadar hiç denemedim ama :)