16 Nisan 2010 Cuma

ÜÇ SİLAHŞÖRLER



Dün gece gerçekten muhteşem bir gösteri izledik...  

Kelimelerle ifade edilmesi gerçekten çok zor, sanatın insanı nerelere götürebileceğini bir kez daha deneyimledim. Estetik ve uyumun mükemmel bir müzik eşliğinde sunulduğu harika bir temsildi. Dansçılar rollerini bireysel olarak gerçekten yaşıyorlardı ve bununla birlikte tüm ekip inanılmaz derecede uyumluydu. 

Özellikle D'ARTAGNAN ( Dartanyan)  rolündeki dansçı arkadaşa hayranlığımı ayrıca belirtmek istiyorum. Kendisi resmen beni büyüledi...

Dekor çok özenli hazırlanmış ve ışık mükemmel kullanılmıştı.

Ne yapın edin mutlaka Devlet Opera ve Balesinin ÜÇ SİLAHŞÖRLER adlı bale gösterisine gidin...


Gösteri bittiğinde nerdeyse tüm salonun ayakta alkışlaması da sadece bizim değil herkesin çok beğendiğinin göstergesiydi.  

 Son olarak bir korkumu dile getirmek istiyorum. Geçen yıl Venedikte Bir Gece isimli operet'e gitmiş ve kelimenin tam anlamıyla büyülenmiştik. Bu yıl tekrar sahnelendiğini öğrenince birkez daha seyretmek için bilet aldık ve gittik. Ama oyuncular değişmişti ve bizim seyrettiğimiz gösterinin onda biri olamayacak, ruhsuz bir oyunla karşılaşmış ve hayalimizdeki güzelim oyunu mahvetmiştik. Umarım Üç Silahşörler'de aynı şeyi yaşamazsınız. 

Üç Silahşörler  ile ayrıntılı bilgi ve bilet almak için www.dobgm.gov.tr/ adresini kullanabilirsiniz... 

2 yorum:

paşam41 dedi ki...

çok etkilendim hemen bakıyorum verdigin linkten üç silahşörlere bayılırım bu tezr içeriği olan gösteriklere teşekkürler.

Kadın Duyguları dedi ki...

Rica ederim. İnşallah yer bulursunuz!

İyi seyirler!