9 Mayıs 2010 Pazar

İŞTE KAZANAN!

İşte Kazanan yorum;

Merhaba,
İlk defa anne olarak karşılayacağım bu anneler gününü. Haftaya bir bebeğim olacak ve anneler gününde beklentim ne ütü,mikser gibi bir ev aleti, ne bir tatil, ne de bir tek taş. Tek beklentim yavrumun o içime çekeceğim emsalsiz kokusu. Gerçekten insan kendisi için dilediği herşeyden vazgeçiyor. En mükemmel müziği yani bebeğimin kalp atışlarını da duyduktan sonra dünyanın her yeri cennet. Küçük mucizeme hayat vereceğim o günü bekliyorum, anneler gününün anlamını tam olarak anlayabilmek için. Sevgiler...


ŞÜKRAN 21 Nisan 2010 14:45 

Yorum gönderen ve oylamaya katılan herkese çok teşekkür ederim. Benim için gerçekten çok heyecanlı ve keyifli bir süreçti, umarım sizin için de öyle olmuştur.

Bugün hepinizin hayal ettiğiniz hediyeleri ve öpücükleri alacağınızı biliyorum, hadi hep birlikte bugünün tadını çıkaralım. ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN! 

Sevgili Şükran, öncelikle tebrik ederim. Hediyeni sana iletebilmek için mail adresime gerekli bilgileri göndermeni bekliyorum.   


4 yorum:

Fulyanna dedi ki...

Şükran Hanımın mesajı o kadar farklı duygular hissettirdi ki bana oyum kendisine olmuştu.

Umarım bebeğini hayırlısıyla kucağına alır :)

zeynep78 dedi ki...

tebrik ederim şükran hanım...

Interne dedi ki...

Pınar? Mail adresine bak

Adsız dedi ki...

MÜJDE : Makedonya Üniversitelerin'de TIP , ECZACILIK , DİŞ HEKİMLİĞİ , FTR , ATT , PDR Ve Tüm Mühendislikler Sadece 4 BİN TL. ( DENKLİK VAR - YGS , LYS ŞARTI YOK ) Bilgi İçin Ekle Veya Ara 05437291767
www.facebook.com/bcanli02